4 Ιουνίου 2018

Δούρου: Το Πεδίον του Άρεως δεν πρασινίζει με «μπατανόβουρτσες» …

Με ειρωνικές αναφορές για τις πρωτοβουλίες κατοίκων του Πεδίου του Αρεως 

Πολίτης απολαμβάνει το εξαιρετικό οικοσύστημα του Πεδίου του Άρεως – ευγενή φροντίδι της Περιφέρεια Αττικής 
και κάνοντας λόγο για όψιμους αυτόκλητους υπερασπιστές του πάρκου, τοποθετήθηκε η περιφερειάρχης Αττικής επί του ζητήματος με αφορμή και την πρόσφατη εισαγγελική παρέμβαση … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 02.06.2018 : 22:53).

Το έχουν μάθει καλά όλοι οι αρμόδιοι το μάθημα. Επίθεση τρομακτική και ισοπεδωτική για κάθε πολίτη που βλέπει τα στραβά, τα επισημαίνει, αγωνιά και θέλει η ζωή του να είναι ομαλή, ανθρώπινη, ευχάριστη, σεμνή, να εφαρμόζεται ο Νόμος και να προοδεύει.

Η εκπληκτική κα Δούρου, δε βλέπει την πραγματικότητα και τις ευθύνες της Περιφέρειας για τα 4 χαμένα χρόνια του Πάρκου, την περιφερόμενη εκεί δυστυχία και εμπόριο ψυχών και περιφρόνηση της ανθρώπινης ύπαρξης. Έχει όμως δίκιο: τη λύση θα τη δώσει ο προσφάτως αφυπνισθείς εισαγγελέας. Αναμείνατε  λοιπόν κυρίες και κύριοι.

Το πως η Πορτογαλία χειρίζεται το θέμα των ναρκωτικών (βλέπετε ανάρτηση https://simpleandclear.blogspot.com/2018/04/blog-post_39.html ), είναι παντελώς αδιάφορο.

Είμαστε όμως απολύτως σίγουροι ότι η κα Δούρου εργάζεται τόσο σκληρά για το καλό όλων μας που δε βρίσκει καιρό να διαβάσει τίποτε. ΤΙΠΟΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου