7 Ιουνίου 2018

Θαυμάσια νέα, θαυμάσιος Νομικός Πολιτισμός, θαυμάσια ζωή …

Διαβάζουμε: … Να σημειωθεί, ότι για την κύρια υπόθεση της υπεξαίρεσης, ο Π. Σαξώνης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών και έξι μηνών, ενώ ο Μ. Λεμούσιας σε κάθειρξη 13 ετών και 5 μηνών. Και οι δύο, όπως επίσης ο άλλοτε δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, στον οποίο επιβλήθηκε κάθειρξη 12 ετών, εξέτισαν τις ποινές τους και βρίσκονται σήμερα σε καθεστώς ελευθερίας (ο Παπαγεωργόπουλος αποφυλακίστηκε ως ανάπηρος). Τις συγκεκριμένες ποινές επικύρωσε πριν από λίγο καιρό ο 'Αρειος Πάγος, όπου προσέφυγαν οι καταδικασθέντες … (Πρώτο Θέμα, 4 Ιουνίου 2018).

Εξαιρετικά παραδείγματα για τα μικρά παιδιά και τους νέους που θέλουμε να γίνουν σοβαροί πολίτες. Η φροντίδα των ηγετών της Ελλάδας να γαλουχήσει τα παιδιά και τους νέους με σωστές και αναλλοίωτες αρχές είναι συγκινητική. Μέχρι δακρύων.

Οι κκ. Σαξώνης και Λεμούσιας τρώνε πίνουν και γλεντάνε με τα κλεμμένα και το πιθανότερο θα παίρνουν και σύνταξη, ίσως και επίδομα εξαιρετικής προσφοράς στο δήμο Θεσσαλονίκης και στην Πατρίδα. Και φυσικά ο νομικός μας πολιτισμός πότε δεν επιβάλλει την επιστροφή των κλεμμένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου