24 Ιουνίου 2018

Στη φυλακή oκτώ «μπαχαλάκηδες» για μολότοφ κατά αστυνομικών …



Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι οκτώ από τους έντεκα συλληφθέντες για τις επιθέσεις κατά αστυνομικών, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στα Εξάρχεια. Απολογήθηκαν τη Δευτέρα στον ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή τους. Χθες παρέμεναν κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ, ωστόσο, επίκειται η παράδοσή τους στη διεύθυνση Μεταγωγών και η μεταφορά τους σε σωφρονιστικά καταστήματα της περιφέρειας, όχι στον Κορυδαλλό.

Μεταξύ όσων κρίθηκαν προφυλακιστέοι είναι και ο 41χρονος υπάλληλος της Βουλής, που φέρεται να συμμετείχε στις επιθέσεις κατά των αστυνομικών. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 08:41, 20 Ιουνίου2018).

Μπορούν να μας πουν ΜΜΕ, αρχές, Βουλή και όλοι οι σε κάθε άλλη περίπτωση λαλίστατοι φορείς για τι πάτωσαν το θέμα του υπαλλήλου της βουλής;

Περιμένουμε και από το μοναδικό και αυστηρό πρόεδρο κ. Νίκο Βούτση, να μας πει αν ο κύριος αυτός παραμένει υπάλληλος και της Βουλής; Ίσως είναι αυτός που σερβίρει το ποτήρι το νερό – προφανώς έναντι 2.000 € περίπου μηνιαίως και άλλα οφέλη - στους αγορητές και τους ρήτορες και λογικά είναι αδύνατον να απομακρυνθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου