5 Ιουλίου 2018

Τα πραγματικά θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης …

Η ζώνη επιτήρησης των θαλάσσιων συνόρων της Ευρώπης πρέπει να μετατεθει στα διεθνή ύδατα αμέσως μετά τα χωρικά ύδατα των χωρών τροφοδοτών με μετανάστες και πρόσφυγες από όλον το πλανήτη ή επί της μέσης γραμμής, όπου εφαρμόζεται.

Οι μετανάστες είναι «προϊόν» και πρώτη ύλη εγκληματικών οργανώσεων διακινητών και μαφιόζων αγνώστου(;) προελεύσεως και εθνικότητος με μόνο σκοπό το αφορολόγητο, άνετο, χωρίς επενδύσεις κέρδος. Λογικά ενισχύεται και από το λάδωμα κρατικών μηχανισμών στις χώρες ενδιαφέροντος.

Οι διακινητές χαρακτηρίζονται από τα στοιχεία εκείνα που θα έπρεπε να κινητοποιήσουν όλους τους διεθνείς οργανισμούς και δη τον ΟΗΕ να τους αποκηρύξει και να κηρύξει τον μέχρις εσχάτων πόλεμο προς εξαφάνισή των. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να οργανωθούν και εκστρατείες εντοπισμού, συλλήψεως, προσαγωγής σε δίκη σε διεθνές δικαστήριο και εν τέλει εξαφανίσεώς των.

Τι περιμένουν οι ηγέτες των μεγάλων και ισχυρών χωρών; Γιατί δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, αλλά αναλίσκονται σε αλληλοκατηγορίες και απαράδεκτα σχόλια για όποιον έχει κάποια διαφορετική αντίληψη για τον περιορισμό έως εξαφάνιση του νέου αυτού υπερόπλου στα χέρια ανθρώπων που θέλουν να καταστρέψουν το παρόλες τις αδυναμίες του καλό και εξελισσόμενο διεθνούς τάξης και ασφάλειας σύστημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου