24 Ιουλίου 2018

Διαπίστωση …

Κάποιος κάποτε είχε την ιδέα να αντιγράψουμε τις εξελίξεις στη δημόσια διοίκηση που συμβαίνουν στην Εσπερία και αποφάσισε να ιδρύσει τις ανεξάρτητες αρχές, που θα προστάτευαν τους πολίτες από όλα τα κακά της μοίρας τους. Μετρήσαμε 5 Συνταγματικά κατοχυρωμένες (η μια και με παρακλάδια) και 15 μη συνταγματικά που υποθέτουμε ότι λειτουργούν και αξιοποιούνται τα χρήματα που κοστίζουν στους αγρίως φορολογουμένους πολίτες. .  

Το πράγμα κακοφόρμισε ως συνήθως και ο αριθμός τους αυξάνει και βολεύονται όλοι οι κομματικοί φίλοι, συγγενείς και εκπληρώνονται τα συμβόλαια διαπλοκής. Δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι εντοπίσαμε όλες όσες υφίστανται.

Αποτελέσματα; Μα τι είναι  αυτά που λέτε. Οι ΑΑ δε δημιουργήθηκαν για να παράγουν αποτελέσματα. Απλά για να βολεύονται οι ημέτεροι.

Έχετε δει ετήσιους ή περιοδικούς απολογισμούς. Έχετε δει νομοθετικές πρωτοβουλίες προς διόρθωση κακώς κειμένων; Έχετε στο περιβάλλον σας κανένα γνωστό σας που βρήκε το δίκιο του; Έχετε μάθει ότι απομακρύνθηκαν ή απολύθηκαν δημόσιοι υπάλληλοι που ταλαιπωρούν ή εκβιάζουν πολίτες; Έχετε δει πολίτες να τιμωρούνται μαζί με τους ακατάλληλους υπαλλήλους για παραβίαση των νόμων;

Αν ναι, πείτε το και σε εμάς να αναθαρρήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου