1 Νοεμβρίου 2018

Επί τέλους λογική και ελπίζουμε αξιοκρατία …

ΕΜΣΤ: Δημόσια προκήρυξη για τη θέση νέου καλλιτεχνικού διευθυντή

Με δημόσια προκήρυξη θα πληρωθεί η θέση του/της καλλιτεχνικού διευθυντή/ντριας στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ). Η προκήρυξη έχει δρομολογηθεί, καθώς η θητεία της καλλιτεχνικής διευθύντριας Κατερίνας Κοσκινά λήγει στις 4 Δεκεμβρίου.


Η θητεία του/της διευθυντή/ντριας του ΕΜΣΤ ορίζεται στην προκήρυξη τετραετής με δυνατότητα ανανέωσης για μία μόνο φορά

Η θητεία της νυν διευθύντριας κας Κατερίνας Κοσκινά λήγει στις 4 Δεκεμβρίου … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:18:30. Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 18:30).

Πολύ σωστά.

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ορίζεται περίγραμμα αρμοδιοτήτων, ζητείται υποβολή σχεδίου διακυβέρνησης του φορέα και η θητεία θα είναι 4-ετής με πιθανότητα ανανέωσης για 4 επί πλέον έτη και  ΜΟΝΟΝ. Ελπίζουμε ότι δεν θα γίνουν νέες τροποποιήσεις και η θητεία θα γίνει σχεδόν ισόβια όπως της θρυλικής κας Λαμπράκη - Πλάκα που μάλλον θα εξέλθει οριζοντίως.

Η επιμονή μας ίσως καρποφόρησε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι προσπάθειές μας προς τους αρμοδίους των κυβερνήσεων έπιασαν τόπο. Ακόμα και αν πρόκειται απλά περί επικράτησης της λογικής ή είναι απλά μια ευτυχής σύμπτωση. Και για του λόγου το ασφαλές διαβάστε το https://simpleandclear.blogspot.com/2012/07/blog-post_6278.html, το  https://simpleandclear.blogspot.com/2014/05/blog-post_5457.html και από εκεί την άποψή μας από το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου