5 Δεκεμβρίου 2018

Στην Ελλάδα παρασκευάζονται και  εξαιρετικά τυριά. Με τιμές όμως που μάλλον απευθύνονται σε εύπορους, σε σύγκριση με τα εισαγόμενα Ολλανδικά, Ιρλανδέζικα, Αυστριακά, Γερμανικά και τα παράνομα ή εξελληνισμένα.
  

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος από που εισάγεται ο τεχνολογικός εξοπλισμός;

Και να μας πει πόσα κιλά φέτα για παράδειγμα πρέπει να παράγει ας πούμε ο εξαιρετικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων (φωτό) για να τον αποπληρώσει ;

Αναμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου