8 Φεβρουαρίου 2019

Σφυροκόπημα από τους θεσμούς για προαπαιτούμενα, κατώτατο μισθό …

Μέρες του παρελθόντος θύμισε το Euroworking Group της περασμένης Πέμπτης, όπου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να δεχθεί τα πυρά όλων των παρισταμένων. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο EWG της περασμένης Πέμπτης, καθώς δέχθηκε τη σκληρή κριτική όλων των παρισταμένων.
Η σκληρή κριτική ήταν για μία σειρά από θέματα, από την ελάχιστη πρόοδο που έχει σημειώσει η ελληνική κυβέρνηση στην ολοκλήρωση των προαπαιτουμένων, μέχρι και τις πρόσφατες αποφάσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Θετικός λόγος, πάντως, δεν ακούστηκε από κανέναν θεσμό … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 03.02.2019).

Δεν είναι σαφές σε εμάς τους πολίτες ποια είναι η σχέση των αδρών Τσακαλώτου και Χουλιαράκη ως προς τις ακολουθούμενες πολιτικές, ποιος είναι ο ρόλος του καθενός, ποιες είναι οι σχέσεις τους με τους νομοταγείς πολίτες ή καλύτερα υπηκόους που στερούνται επί 4 χρόνια ικανοποιητικής πληροφόρησης και απτών θετικών αποτελεσμάτων.

Είναι επίσης αξιοπερίεργο ότι ο κ. Χουλιαράκης βρίσκεται στο απυρόβλητο και μοιάζει κανείς να μην ενδιαφέρεται για την παρουσία του στο υπουργείο Οικονομικών ή αντίθετα να τη θεωρούν εξαιρετικά σημαντική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου