23 Φεβρουαρίου 2019

Πως ένας μεγαλοαπατεώνας ζει και βασιλεύει …

Μπορεί να είναι φυλακή. Μπορεί να διώκεται από το Νόμο. Μπορεί να έφαγε λεφτά του εύπιστου κοσμάκη. Μπορεί η δικαιοσύνη να του απονέμει εύσημα ότι είναι κάτοχος του μυθικού ποσού των 600.000.000.000 €. Μπορεί να κινητοποιεί τάγματα υποστηρικτών. Μπορεί να κάνει ότι θέλει. Μπορεί να γυρίζει ελεύθερος για χρόνια και η αστυνομία να μην μπορεί να τον εντοπίσει. Και άλλα τέτοια.

Ωστόσο μπορεί ακόμα να προβάλει τη φάτσα του στο Μαρκόπουλο (τον είδαμε και στο Λαύριο) γιατί οι άθλιοι ιδιοκτήτες μαγαζιών που νοίκιαζε, ο δήμος και το κράτος αδιαφορούν προκλητικά και δεν θέλουν να πληρώσουν κάποια χρήματα για την αποκαθήλωση της φάτσας του κ. Αρτέμη Σιώρρα από τη δημόσια θέα.


Μάλλον πρέπει να μπει ο κ. Αρτέμης στα ρεκόρ Γκίνες και να χαραχθεί το όνομά του με χρυσά γράμματα στον ογκώδη τόμο του ωχαδερφισμού και της παρακαταθήκης της απόλυτης ανοχής που επιδεικνύεται σε όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Ο κ. Αρτέμης Σιώρρας αντιπροσωπευτική επάξια τα μπουμπούκια που ευδοκιμούν στην Ελλάδα, καλών, κακών, ψυχρών και ανάποδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου