27 Απριλίου 2019

Απορία νομοταγούς πολίτη …

Παρακαλούμε το κ. πρωθυπουργό, υπουργούς, ΓΓ ή ΕΓ, πρόεδρους δημοσίων φορέων  και κάθε άλλο παράγοντα της δημόσιας διοίκησης που αποφασίζει για τη τύχη μας και καθορίζει τη καθημερινότητά μας και τη ζωή μας, να μας εξηγήσει ποιο είναι το πλεονέκτημα του να είναι κανείς νομοταγής και συνεπής στις επιβαλλόμενες υποχρεώσεις του;

Εμείς ως πολίτες δε βλέπουμε καμία διαφορά μεταξύ νομοταγών και μη, οφειλετών, φοροφυγάδων, απατεώνων, εισφοφοδιαφεύγοντες, ανάπηρους αρτιμελέστατους, επιδοματούχους με μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς, λαθρομετανάστες που ζουν χωρίς εισοδήματα, όσους απόκτησαν πρώτη κατοικία χωρίς να την πληρώσουν κα., κα. και έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Η Ελλάς είναι η αυλή των θυμάτων. Πολίτες οι οποίoi εμφορούνται από αρχές, αξίες, νομιμοφροσύνη και αίσθημα δικαίου είναι ηλίθιοι και υποζύγια που εξασφαλίζουν εύκολη ζωή σε εκατομμύρια αναξιοπαθούντων πονηρών και αναίσχυντων.

Ενώ η εξουσία απολαμβάνει τα επιτεύγματά της και λοιδορεί επί πλέον με προκλητικό και φασιστικό τρόπο καθημερινώς κάθε νομιμόφρονα πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου