26 Μαΐου 2019

Μια κοινωνία που άγεται και φέρεται ...

Ακόμα και αν δεν είναι αλήθεια, υπάρχουν πολλοί πολίτες που για τους δικούς τους λόγους δεν έχουν ίδια ή προσωπική άποψη.

Ακόμα και αν δεν είναι αλήθεια, τα κόμματα στην Ελλάδα συμπεριφέρονται στους πολίτες με τρόπο που αποδεικνύουν ότι προσπαθούν και έχουν εγκαταστήσει σκοτεινούς μηχανισμούς, να τους φέρουν στις δικές στους απόψεις και στις δικές τους επιλογές. Όχι στις αντικειμενικά ορθές και αυτές που υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον.

Δείτε σήμερα που είναι το θέμα επίκαιρο. 

Ευρωεκλογές 2019 - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 

Ο μεγαλύτερος αριθμός των υποψηφίων ευρωβουλευτών είναι άγνωστοι, χωρίς έργο, επιτυχίες στον τομέα δραστηριότητός τους, που να υπόσχεται δυναμική παρουσία στα πράγματα και το μέλλοντος Ευρώπης.

Κομματικές επιλογές, περσόνες (;), παράγωγα του μανιακού πανθέου, αγνώστων εν πολλοίς βιογραφικών σημειωμάτων, χωρίς κοινωνική παρουσία και έργο. Μπορεί κάνεις να τους καταλογίσει πολλά ακόμα αλλά δεν έχει πλέον έννοια.

Ελπίζουμε οι πολίτες να αντιληφθούν – δε το έκαναν μέχρι σήμερα και δεν απαίτησαν τα στοιχειώδη – να αναλογιστούν το μέλλον των παιδιών τους και την πορεία της δικής τους ζωής και να πράξουν το καλύτερο.

Και σημειώστε ότι «ότι γράφει, δε ξεγράφει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου