13 Ιουνίου 2019

Έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Δικτύου παρακολούθησης Κλιματικής Αλλαγής …

Την έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Δικτύου Παρακολούθησης Κλιματικής Αλλαγής και των επιπτώσεών της, μία ακόμη Εμβληματική Πρωτοβουλία του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας του ΥΠΠΕΘ, ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Κώστας Φωτάκης και η Γενική Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) Πατρίτσια Κυπριανίδου.

                                                       

Το Εθνικό Δίκτυο Κλιματικής Αλλαγής, με συνολικό προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ, συντονίζει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) και μετέχουν σ΄ αυτό ερευνητικοί και ακαδημαϊκοί φορείς της χώρας που έχουν τη σχετική τεχνογνωσία … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:16:44, Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 16:30).


Δε λέμε, είναι λογικό να χρειάζεται κάποια δραστηριότητα και στην Ελλάδα  σχετικά με την Κλιματική Αλλαγή.

Αλλά  κ. Φωτάκη μας στην τούρλα του Σαββάτου; Είχατε άπλετο χρόνο τα προηγούμενα 4 χρόνια ως ένοικος του αρμοδίου υπουργείου Έρευνας να κάνετε τους σχεδιασμούς σας και να υπάρχουν μάλιστα και αποτελέσματα.

Γιατί τώρα; Μήπως για να προλάβετε να βάλετε τη σφραγίδα σας σε κάτι που λογικά θα αναθεωρηθεί από την επόμενη διοίκηση;

Ωστόσο ευχόμαστε καλή επιτυχία αν και θα θέλαμε να δούμε άμεσα σχετικές ιστοσελίδες και λεπτομερείς περιγραφές των σχεδιαζόμενων δράσεων.

 Α ναι. Μην ξεχάστε και εσείς τα σκουπίδια. Όλων των μορφών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου