6 Ιουνίου 2019

Μου τηλεφώνησαν από τη ΣΤΑΣΥ και μου είπαν ότι δε γίνεται τίποτε …

Ύστερα από πολλές επιστολές και αναρτήσεις το Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά, την 1 Ιουνίου 2019, συνέβη το εξαιρετικά απρόβλεπτο και μπορώ να πω - αρχικώς τουλάχιστον -  ευχάριστο. Και έκανα το σταυρό μου. Μου τηλεφώνησαν από την περίφημη ΣΤΑΣΥ.

Ο λόγος για τους πολλούς και ιδίως γυναίκες που κυρίως τις πρωινές ώρες απολαμβάνουν το καφέ τους εντός των συρμών του Μετρό, ενώ απαγορεύεται. Και εν πολλοίς είναι αιτία οι συρμοί να είναι βρώμικοι όταν χύνονται καφέδες στο πάτωμα.

Ο κύριος της ΣΤΑΣΥ με διαβεβαίωσε στο τηλέφωνο ότι δεν γίνεται τίποτε και εναντίον κανενός, γιατί έτσι είναι οι άνωθεν εντολές. Όταν ξεκίνησε το Μετρό, για 2,5 χρόνια τη διαχείριση είχε η κατασκευαστική κοινοπραξία και εκείνοι επέβαλαν κανόνες και μάλιστα αυστηρούς. Τώρα η Δημοκρατία έχει επιβάλλει την παραλυσία του συστήματος.

Του συνέστησα να υπάρχουν ανακοινώσεις ήπιας μορφής μήπως και πιάσουν τους παραβάτες στο φιλότιμο και αυτοί από μόνοι τους περιορίσουν τις βλαβερές αυτές πρακτικές εις βάρος των υπολοίπων νομοταγών πολιτών που σέβονται κανόνες, Νόμους και τον πλησίον.

Η συνομιλία έκλεισε με τη διαπίστωση ότι ένα σκοτεινό σύστημα επιβάλλει με αθέατο τρόπο τις κακές επιλογές του, που προσιδιάζουν με αναρχία και επιβολή όλων των αντικοινωνικών στοιχείων επί των νομοταγών και αξιοπρεπών πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου