6 Δεκεμβρίου 2019

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Παρασκευή …

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου:


Στις 10.00, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τους επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με αντικείμενο τη βελτίωση των επιδόσεων της Ελλάδας στους δείκτες ευρυζωνικότητας και ψηφιακής οικονομίας.

Στις 12.00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Γενικό διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης Antonio Vitorino.

Στις 19.00, ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει σε Συνέδριο για την επέτειο των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου το οποίο διοργανώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος στο Μουσείο της Ακρόπολης   (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:20:16, Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 20:14).

Δε μας χαροποιεί το γεγονός ότι στο πρόγραμμα του κ. πρωθυπουργού δεν περιλαμβάνεται και επίσκεψη για την οποία τον έχουμε προτρέψει εδώ και μήνες: Να επισκεφτεί τα ευρισκόμενα μάλλον σε στασιμότητα έργα του περίφημου Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας – Παιανίας, δίπλα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και διάθεση των επεξεργασμένων λυμάτων - χωρίς αξιοποίηση - στην περιοχή Χαμοληά του δήμου Μαρκοπούλου. Πληροφορίες για την πορεία του έργου στην Πύλη http://asclepieionpark.med.uoa.gr/AttikoParkoVravronas/d και στο Ημερολόγιο  https://vravronapoly.blogspot.com/ . Η επίσκεψη μπορεί να γίνει και σε άλλη κατάλληλη ημέρα και ώρα, αλλά  πρέπει να γίνει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου