4 Φεβρουαρίου 2020

Ερώτημα 5ο 2020 … για την πολυπόθητη επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου …

Πέρασαν γρήγορα 8 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της εκσυγχρονιστικής κυβερνήσεως του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λέει ότι έγιναν πολλά. Εμείς ως πολίτες δε βλέπουμε σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο. Ίσως να υπάρχου επιπτώσεις σε κάποιους τομείς, αλλά οι πολίτες εξακολουθούν να αναστενάζουν καθημερινώς κάτω από τα βραδυκίνητα γρανάζια της δημόσια διοίκησης, παρά το πολύ λάδωμα και γρασάρισμα.

Και αν το σκεφτούμε καλά, πολλές εξαγγελίες και προσδοκίες που γέννησε η μακρότατη προεκλογική περίοδος μάλλον κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Αλήθεια τι έγινε με τη μεγάλη εξαγγελία που αμέσως τροποποιήθηκε επί τα χείρω σχετικά με την επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου στους χώρους του εμβληματικού και άντρο τρομοκρατών, Μετσόβιου Πολυτεχνείου των οδών Πατησίων, Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας  και ……………..;

Τίποτε.

Προφανώς οι θαυμάσιοι άγνωστοι καθηγητές της Αρχιτεκτονικής Σχολές επέβαλαν τις επιθυμίες τους και στη σημερινή κυβέρνηση, ώστε να είναι η υποχρεωτική ολιγόωρη πρωινή παρουσία τους στον Ιδρυμα, πολύ κοντά στα ιδιωτικά τους γραφεία.

Δυστυχώς και ο ΄δήμος Αθηναίων σιωπά και περιμένει ίσως κάποιο θαύμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου