16 Ιουνίου 2020

Επιτελική κυβέρνηση, ψηφιακός εκσυγχρονισμός, αποτελεσματικό κράτος … όλα φληναφήματα (κοινώς μπούρδες) …

Παρά τους Νόμους, τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις, όλο τα κυβερνητικά στελέχη και οι δημόσιοι υπάλληλοι προς τους οποίους απευθυνόμαστε, δεν απαντούν  στα ηλεκτρονικά μηνύματα που τους απευθύνουμε. Το θέμα είναι οι εμφανώς παράνομες πρακτικές και η περιφρόνηση προς τους πολίτες.

Μια ή δυο φορές που επιχειρήσαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικώς σε υπουργούς και ΓΓ, πέσαμε σε τοίχο που έχουν κατασκευάσει και κάποια πρόσωπα που απαντούν στο τηλέφωνο, συνήθως είναι ανεύθυνα, δε λένε ποτέ το όνομά τους παρά μόνον αν τους πιέσεις, απαντούν εκ μέρους του αρμοδίου κα οι απαντήσεις τους δεν είναι ποτέ επί τους ουσίας.

Ποτέ μα ποτέ δε λάβαμε έγγραφη απάντηση σε προτάσεις, υποδείξεις, σχόλια και διαμαρτυρίες για μη τήρηση νόμων, ανεπάρκειες νόμων και μη ανταπόκριση των αρμοδίων σε συγκεκριμένα θέματα.

Η παλιές καλές τακτικές όλων προηγούμενων κυβερνήσεων που επιδείκνυαν αλαζονική και περιφρονητική συμπεριφορά ως προς τους πολίτες, συνεχίζεται και επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, που φαίνεται να προσπαθεί να εκσυγχρονίσει τη ΔΔ και το κράτος. Αλλά …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου