29 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ 2020, 48 … για τη πεισματική χρήση έντυπων ...

Βλέπουμε τους αστυνομικούς να καταγράφουν τις κλήσεις σε οδηγούς αυτοκίνητων και τα πρόστιμα στις περιπτώσεις μη υπακοής στα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, με στυλό διαρκείας σε τριπλότυπα έντυπα. 

Η διαδικασία, παίρνει χρόνο, κανένας δε ξέρει πως διαχειρίζεται η υπηρεσία τα έντυπα και τι γίνεται με τα πρόστιμα που υποτίθεται ότι επιβάλλονται. Άλλωστε κανείς δε ξέρει την εξέλιξη των υποθέσεων. Η δε αρμόδιοι έχουν τη κακή συνήθεια να ανακοινώνουν τα πρόστιμα που επιβάλλονται μεγαλοφρονώντας και ποτέ τα πρόστιμα που εισπράττονται. 


Έχουμε και στο παρελθόν μιλήσει – βλέπετε π.χ. https://simpleandclear.blogspot.com/2019/08/blog-post_22.htmlhttps://simpleandclear.blogspot.com/2020/04/2020-29.htmlhttps://simpleandclear.blogspot.com/2010/03/blog-post_3297.html - για την απαράδεκτη κατάσταση την εποχή της τηλεματικής, των δικτύων κινητής τηλεφωνίας και της ψηφιακής διακυβέρνησης.

 

Θα εκσυγχρονιστεί ποτέ και η αστυνομία ή θα προσφέρουν συνεχώς και αδιαντρόπως ευκαιρίες διαπλοκής και παράκαμψης των νόμων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου