17 Δεκεμβρίου 2020

Η κοροϊδία και η αδιαφορία τη ψηφιακή εποχή πάει σύννεφο, που λένε στο χωρίο μου …

Η κοροϊδία και η αδιαφορία τη ψηφιακή εποχή πάει σύννεφο, που λένε στο χωρίο μου …

Σας τα έχω ξαναγράψει, Πήρα κάποια απάντηση από κάποιο γραφείο της κυβέρνησης που παραπέμπει εις τα καλένδας.

 

Επανέρχομαι:

  1.  Δώστε δν/σεις ηλ. ταχυδρομείου σήμερα σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Στις 14 Δεκεμβρίου 2020 η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έγραφε ότι στον eΕΦΚΑ δ/νση ηλ. ταχυδρομείου έχει μόνον ο επί κεφαλής και υπάλληλος φωτοτυπεί τα μηνύματα και τα μοιράζει στους υπαλλήλους – βλέπετε Στην εποχή της φωτοτυπίας παραμένει ο e-ΕΦΚΑ . Προφανώς τεράστια Ελληνική καινοτομία και απόδειξη της ψηφιακής ελληνικής διακυβέρνησης το 2020!
  2.  Επιβάλλετε σε κάθε υπάλληλο να γράψει μισή έως μία σελίδα βιογραφικό και να το αναρτήσει τις ιστοσελίδες της υπηρεσίας στην οποία εργάζεται, δίπλα στην ηλ. δ/νση  του.
  3.  Κάθε υπάλληλος να περιγράψει το ρόλο του στην υπηρεσία και να είναι εμφανής στους συναλλασσόμενους πολίτες και σε κάθε συναλλαγή
  4.  Οι υπάλληλοι να εφαρμόζουν το Νόμο, ακόμα και επί ποινή απόλυσης και να απαντούν στους πολίτες μέσω ηλ. ταχυδρομείου εντός της προθεσμίας που προβλέπει ο Νόμος.

  1. Αυτά τα 4 απλά βήματα, που μπορούν να επιβληθούν άμεσα και χωρίς δαπάνη, μπορούν να επιφέρουν εκσυγχρονισμό της διοίκησης και αποτελεσματικότητα άνευ προηγουμένου.

 Τολμήστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου