6 Φεβρουαρίου 2021

Υπάρχουν και άλλες μορφές βίας που περνούν απαρατήρητες …

Είναι η μορφή που εξασκεί στη κοινωνία άτομο που κατέχει δημόσια θέση για σχεδόν 30 έτη και ο στόχος του είναι να φύγει από εκεί μόνον εξαιτίας βιολογικών λόγων. 

Έχουμε τονίσει στο παρελθόν ότι δημόσιες θέσεις πρέπει να καταλαμβάνονται για μια θητεία το πολύ 7 ετών, ώστε η κοινωνία να δοκιμάζει νέα πρόσωπα και να δίνεται η ευκαιρία σε νεότερους ανθρώπους να επιδείξουν το ταλέντο τους, τις γνώσεις τους την αποτελεσματικότητά τους, την ευρηματικότητά τους.

 

Η κα Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα έχει σχεδόν 30 χρόνια στο τιμόνι της Εθνικής Πινακοθήκης και εμείς τουλάχιστον δε βλέπουμε να έχει προσφέρει κανένα καταπληκτικό έργο που να δικαιολογούσε τη λαγνεία που επιδεικνύει υπέρ αυτής όλο το φάσμα του κομματοκρατικού συστήματος.

 

Ας μη ξεχνάμε και τις δυο μεγάλες κλοπές έργων τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη για τις οποίες δε βρέθηκε ποτέ άκρη και είναι η μόνη υπεύθυνη. Εκτός και αν κάποιος αναγνωρίσει ότι ο ρόλος του καφετζή του κυλικείου ήταν σημαντικότερος και άρα σε αυτόν πρέπει να αποδοθεί η ευθύνη.

 

Να πάει αμέσως η κυρία αυτή σπίτι της και να αναπνεύσει ο Οργανισμός, Τώρα που πρόκειται  να λειτουργήσει σε νέες εγκαταστάσεις και μια νέα αρχή είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου