26 Οκτωβρίου 2021

Το «μαύρο κουτί» της Δικαιοσύνης …

Τα αθεράπευτα προβλήματα και οι εξωφρενικές καθυστερήσεις που επηρεάζουν την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή

Η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε το 2015 στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού (φωτ.), η οποία δεν ήταν δυνατό να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της διαδικασίας. Τελικώς η δίκη ολοκληρώθηκε ύστερα από 5,5 χρόνια στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών (SOOC / ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ)

Ηταν πολλά και χρονίζοντα τα προβλήματα της Δικαιοσύνης, ήρθε και το κλείσιμο των δικαστηρίων λόγω πανδημίας, για να επιβεβαιωθεί ώς έναν βαθμό η σοφή λαϊκή ρήση «ήταν στραβό το κλήμα…» … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, 25.10.2021 • 12:10).

.

Κάθε φορά κάποιος αποφασίζει να μιλήσει για παθογένειες και τα παράλογα το ελληνικού δημοσίου, Γνωστά σε όλους, αλλά που τα ξεχνούμε βυθισμένοι στη τύρβη της καθημερινότητας και γιατί μας έχουν πείσει ότι είμαστε όλοι ως πολίτες ανίκανοι να επιφέρουμε αλλαγές. Δε γνωρίζουμε τα κίνητρα της «δημοσιογράφου» ούτε γιατί αποφάσισε να μας τσιγκλήσει ή να τσιγκλήσει το πολίτικό σύστημα που αραγμένο και με λογική τεμπέλη που πίνει το φραπεδάκι του σε ηλιόλουστη καφετερία, βλέπει τις μέρες να περνούν και αυτός κοιτάζει την καλοπέρασή του, τα οφέλη του και τη κοιλάρα του (και κάποια άλλα, αλλά ας μη μιλήσουμε για αυτά).

 

Οι κύριοι υπεύθυνοι τη κακοδαιμονίας της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα την οποία πληρώνουν αδρά και διαχρονικώς οι δύσμοιροι νομιμόφρονες πολίτες είναι κατά το άρθρο οι στρατιές των «λειτουργών» της θέμιδος και ο δικηγορικός κόσμος, αυτός που παράγεται κατά χιλιάδες από τα Ελληνικά ΑΕΙ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου