16 Νοεμβρίου 2021

Με αφορμή την είδηση … Παράταση αναστολής για κατεδάφιση αυθαιρέτων ...

Χτίσατε παράνομα πάνω σε αιγιαλό ή παραλία ή μέσα σε ρέμα; Παίρνετε παράταση. Το υπουργείο Οικονομικών, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, ανανέωσε την αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων στις συγκεκριμένες περιοχές μέχρι το τέλος Μαρτίου 2022. Η απόφαση, εκτός από το ότι επιβραβεύει και διαιωνίζει την παρανομία,

Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ.

έχει πολλές επιπλοκές, καθώς «αχρηστεύει» για φέτος τα 6,28 εκατ. ευρώ που είχαν δεσμευτεί από το Πράσινο Ταμείο γι’ αυτόν τον σκοπό. Επιπλέον ενδέχεται να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τις παράνομες κατασκευές μέσα σε ρέματα. Από τη ρύθμιση προκύπτει ότι το υπουργείο αναζητεί τρόπο νομιμοποίησης των παρανομιών ,,, (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ UPD: 14:35, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, 14.11.2021 • 12:19).

 

Θαυμάστε κράτος. Θαυμάστε Δημόσια Διοίκηση. Θαυμάστε υπουργούς. Θαυμάστε πρωθυπουργό. Θαυμάστε Βουλή.

 

Ναι αυτόν τον πρωθυπουργό που γυρίζει στα διεθνή φόρα και προβάλλει την Ελλάδα ως εστία καινοτομίας, δημοκρατίας, νομιμότητας και εξαιρετικών εύκαιρών για όλους.

 

Προφανώς μιλάμε άλλη γλώσσα με τους προαναφερθέντες. Έχουμε άλλη άποψη περί νομιμότητος και κανείς αρμόδιος δε μπαίνει φυλακή για παράβαση των νόμων ή τη νομοθέτηση όποιων νόμων επιθυμούν οι κυβερνητικοί. Παράλληλα η Δικαιοσύνη βλέπει το όργιο της παρανομίας και των παραβιάσεων ακόμα και του Συντάγματος και αποστρέφει το πρόσωπο, προκειμένου να διατηρήσει τα προνόμια και την ησυχία της.

 

Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας φορολογούμενος και νομοταγής πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου