7 Ιανουαρίου 2022

Επικαιρότητα/Καθημερινότητα …

·       07/01/2022 – Ενστάσεις για ανεμογεννήτριες. Η επέκτασή τους στα Ακαρνανικά Ορη και οι κίνδυνοι για τη βιοποικιλότητα από τη γειτνίαση με περιοχή Natura (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ): Καιρός να βρεθεί τρόπος να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και οι διαμαρτυρίες
·       07/01/2022 – Επιστροφή στο σχολείο ή εισαγγελέας: Τελεσίγραφο εκπαιδευτικών προς αρνητές γονείς. Ενώπιον του εισαγγελέα κινδυνεύουν να βρεθούν από την ερχόμενη εβδομάδα αρνητές γονείς, οι οποίοι αφήνουν τα παιδιά τους εκτός εκπαιδευτικής κοινότητας (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ): Ακόμα ένας νόμος που δεν εφαρμόζεται!
·       07/01/2022 – Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο διάσημος τενίστας και πρωταθλητής, βρίσκεται αυτές τις μέρες σε καραντίνα στο ξενοδοχείο Palm Hotel της Μελβούρνης καθώς η ακρόαση για την απέλαση ή την αποδοχή της βίζας του αναβλήθηκε μέχρι τη Δευτέρα. Ο 34χρονος αθλητής έπρεπε να εμβολιαστεί προκειμένου να αγωνιστεί στο τουρνουά Australian Open, καθώς οι κανόνες της Αυστραλίας όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας είναι πολύ αυστηροί (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ): Οι δημοσιογράφοι βρήκαν δουλειά. Ο κ. Τζόκοβιτς δεν είναι αθλητής, αλλά επαγγελματίας τενίστας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου