22 Ιουλίου 2022

Ρωσία: Δεν θα εξάγει πετρέλαιο αν η τιμή του πέσει κάτω από το κόστος παραγωγής …

Η Ρωσία δεν θα εξάγει πετρέλαιο στις διεθνείς αγορές αν η τιμή του πέσει κάτω από το κόστος παραγωγής, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο δηλώσεις του αντιπροέδρου της ρωσικής κυβέρνησης Αλεξάντρ Νόβακ στην ρωσική τηλεόραση.

Shutterstock

«Εάν οι τιμές αυτές για τις οποίες μιλάνε είναι πιο χαμηλές από το κόστος παραγωγής πετρελαίου, τότε φυσικά η Ρωσία δεν θα διασφαλίσει τις προμήθειες πετρελαίου στις διεθνείς αγορές. Αυτό σημαίνει, ότι απλά εμείς δεν θα δουλεύουμε με ζημιά» … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:16:31Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 16:29).


Η στρυμωγμένη διεθνώς Ρωσία δείχνει στους ξελιγωμένους για παράλογα κέρδη καπιταλιστές της δύσεως το δρόμο, αλλά οι γιάπηδες που κυβερνούν τον πλανήτη προφανώς κωφεύουν, για μια ακόμα φορά.

Είναι μεγάλη ευκαιρία να ακολουθηθεί η πρότασή μας, να πληρώνουμε το κόστος παραγωγής και ένα εύλογο κέρδος. Διαβάστε την πρότασή μας του 2008 μέσα από τη σχετική ανάρτηση

·                 Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Απορία … για το πετρέλαιο …

 

Η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αδράξει την ευκαιρία, να διαβουλευτεί με διακρατικά ή μυστικά με τη Ρωσία και να καταθέσει πρόταση προς συζήτηση στην ΕΕ. Αυτό θα είναι σοβαρή εξωτερική πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου