14 Σεπτεμβρίου 2023

Απορία, αίσθηση εγκατάλειψης, οργή … για τον πρόεδρο της Βουλής …

Εδώ καράβια χάνονται που λέει ο θυμόσοφος Λάος μας και αυτοί χτενίζονται ή αδιαφορούν πλήρως και είναι εξαφανισμένοι.

Μπορεί και η άποψή μας αυτή να μην συγκινεί την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, αλλά θα θέλαμε να δούμε τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κώστα Τασούλα, να παίρνει πρωτοβουλίες και να καλεί του βουλευτές όλων των κομμάτων να συνεργαστούν για να προτείνουν, αλλά και να επεξεργαστούν λύσεις για το μέλλον των ανθρώπων της Θεσσαλίας, του Έβρου, του Πηλίου (και όχι μόνον), που υφίστανται τα πάνδεινα και θα υποστούν ακόμα περισσότερα στο άμεσο, εγγύς και απώτερο μέλλον.

Έχουμε μιλήσει στο Ημερολόγιο για την προσπάθεια μας να πείσουμε δύο προέδρους της Βουλής να ασχοληθούν με εποικοδομητικό έργο, αλλά μας περιφρόνησαν με τη σιωπή τους και την (εκλαμβανόμενη) αδιαφορία (;) τους για τα κοινά. Διαβάστε την ανάρτηση https://simpleandclear.blogspot.com/2016/10/blog-post_6.html, την https://simpleandclear.blogspot.com/2021/01/blog-post_28.html, την  https://simpleandclear.blogspot.com/2020/07/18.html.

Ακόμα και τώρα ο κ. πρόεδρος της Βουλής δε ξέρουμε με τι ασχολείται. Κρίμα. Οι ευκαιρίες ανάδειξης ηγετικών φυσιογνωμιών είναι μάλλον σπάνιες και πολλές φορές δε χτυπούν καν την πόρτα των προσώπων. Οι συγκεκριμένοι αυτοί απλά και κατανοητά χάνουν τις ευκαιρίες, γιατί δεν προετοιμάστηκαν ποτέ, ω άνδρες Αθηναίοι …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου