23 Σεπτεμβρίου 2023

Το μιντιακό σύστημα τάχει βάλει σχεδόν προσωπικά με τον υποψήφιο κ. Κασσελάκη …

Δείτε και διαβάστε τα ΜΜΕ και θα το καταλάβετε. Κάνουν ότι μπορούν να τον απαξιώσουν και να τον υποβαθμίσουν, με πάθος και ακατανόητη επιμονή, προφανώς εκπορευομένη από επιχειρηματίες, γιατί αυτό «πουλάει».
 
Καμιά σοβαρή προσπάθεια διαλόγου και συζήτηση επί των ζεόντων προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας. Κάτι που οι πολίτες επιθυμούν διακαώς. Αυτοί το χαβά τους. Προσκολλημένοι στη λογική των πάντοτε αρνητικών και μόνον ειδήσεων και τραγικών θεμάτων με τα οποία καταπιάνονται.
 
Τα σημαντικά πράγματα όμως θα εξελιχθούν όπως πρέπει από την προσεχή Δευτέρα και ως τότε το σύστημα θα αποδεικνύει γιατί διάττοντες (βλέπε Τσίπρα το 2015!) είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι. Ο κοσμάκης επιθυμεί κάτι το νέο, δυναμικό, υποσχόμενο, ελπιδοφόρο, Ανεξάρτητα αν απογοητευτεί και πάλι στις προσδοκίες του για νομιμότητα, ανάταξη, εκσυγχρονισμό, δικαιοσύνη, πάταξη της διαφθοράς και ανθρωπιά (το λένε και κοινωνική προστασία).

ΥΓ: Το δίδυμο Ευαγγελάτου-Στεφανίδου οργιάζει καθημερνά και είναι λέει κατάλληλες οι εκπομπές ακόμα και για παιδιά 8 ετών και άνω. Το ΕΣΡ αυτοευτελίζεται όπως και η κρυπτόμενη αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου