10 Φεβρουαρίου 2024

Απορία και λογική … σχετικά με τις κινήσεις των τρακτέρ …

Αυτά τα θηριώδη και νέα εν πολλοίς τρακτέρ που παρελαύνουν υπερήφανα στους αυτοκινητόδρομους της Ελλάδος, με τι χρήματα τα απόκτησαν οι καλοί μας και ευυπόληπτοι πολίτες αγρότες;
 
Δύο πιθανές εξηγήσεις: Οι αγρότες έχουν αρκετά χρήματα ή υπάρχουν ρυθμίσεις που τους επιτρέπουν να τα αποκτήσουν σχετικά εύκολα, διαθέτοντας λίγα χρήματα. Ναι, ναι αυτά τα λίγα ψίχουλα που δίνει το ανάλγητο και καταστροφικό κράτος/κυβέρνηση, όπως λένε κάθε φορά που βγαίνουν στο γυαλί και μας σφυροκοπούν ανελέητα με υπαρκτά ή μη προβλήματα. 
 
Είμαστε της άποψης ότι η άσκοπη κίνηση τρακτέρ εκτός αγροτικών περιοχών πρέπει να απαγορεύεται αυστηρώς. Υπάρχουν και ΣΟΥΒ με αριθμούς με την ένδειξη Μ (αγροτικό μηχάνημα) που κυκλοφορούν και στο Κολωνάκι, αν και εσχάτως έχουν περιοριστεί σημαντικά.
 
Τέτοια θέματα δεν απασχολούν κανένα και όλοι μα όλοι ζητούν περισσότερα χρήματα, διευκολύνσεις, ρυθμίσεις, αποζημιώσεις, φθηνά δάνεια. Κοινώς το αλήστου μνήμης, παλιό πλην αξεπέραστο σύνθημα «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά» εξακολουθεί να δείχνει το δρόμο των ετήσιων και δη των διεκδικήσεων του Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου