14 Ιουνίου 2024

Προσδοκίες και ανασχηματισμός …

Πολλοί Έλληνες πολίτες βρήκαμε τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών ως ένα μήνυμα δυσφορίας για τα πεπραγμένα της κυβερνήσεως, μετά τις εκλογές του 2023 και πιστέψαμε ότι κάτι καλό θα φέρουν στο προσκήνιο.

Αμ δε.

Θα θέλαμε να ακούσουμε σοβαρές αναλύσεις για τις επιδόσεις των απομακρυθέντων και τα σημεία στα οποία δεν ανταποκρίθηκαν στο ρόλο που τους είχε ανατεθεί.

Θέλουμε επίσης να ακούσουμε σοβαρές αναλύσεις για τα προσόντα, τα έργα και τις ημέρες των νέων υπουργών και τις οδηγίες τις οποίες έχουν λάβει για να φέρουν εις πέρας το έργο που τους ανέθεσε ο πρωθυπουργός.

Θα ήταν επίσης καλό να μάθουμε και το σημαντικό έργο που έχουν επιτελέσει τα στελέχη που παρέμειναν στις θέσεις τους.

Δε θέλουμε λεπτομέρειες, αλλά στοιχεία που μπορούν να πείσουν τους πολίτες για τις αναγκαίες μεταβολές και τις οδηγίες σε γενικές γραμμές που έχουν λάβει όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, αλλά και όλα τα στελέχη που κάθονται στις μεγάλες και αναπαυτικές καρέκλες οργανισμών, φορέων, ιδρυμάτων, και άλλων μηχανισμών που απαρτίζουν το ελληνικό κράτος.

Μάλλον θα μείνουμε με τις απόψεις μας και τίποτε από όσα προαναφέρθηκαν δεν θα δουν το φως της δημοσιότητος. Όπως γίνονταν πάντα. Σκοτάδι και απλά προσδοκίες για ένα καλλίτερο μέλλον.
 
Ίδωμεν…

ΥΓ: Φαίνεται κάτι να άκουσαν από τα παράπονά μας και κάποιοι διοχετεύουν είδος απαντήσεων στα ερωτήματα που θέσαμε. Πιστεύουμε ότι για λόγους αντικειμενικότητος πρέπει να διαβαστεί. Κάντε κλικ εδώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου