20 Αυγούστου 2024

Επείγον ερώτημα … για το θέμα της επεξεργασίας ή μη λυμάτων …

Λογικά δεν υπάρχει άνθρωπος και Έλλην που να μην συμφωνεί με την αναγκαιότητα επεξεργασίας των λυμάτων. Αυτοί που είτε διαφωνούν είτε αδιαφορούν, είτε το κάνουν λόγω διαπλοκών, ιδίων συμφερόντων και κυρίως υπολογισμού εκλογικών ποσοστών ‘είναι τα κόμματα, οι κυβερνήσεις και οι κκ. δήμαρχοι.
 
Το θέμα της αξιοποίησης των επεξεργασμένων λυμάτων φαίνεται να μην περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο των πολιτικών ακόμη και Κύριος οίδε πότε θα δεήσουν να ασχοληθούν με το θέμα. Κάτι ψελλίζει κάθε τόσο η περίφημη ΕΥΔΑΠ αλλά και αυτή βραδυπορεί και θα ασχοληθεί όταν η ηγεσία της θα το κρίνει επωφελές για την ίδια και τα κυκλώματα που υποστηρίζει και την υποστηρίζουν.
 
Το ερώτημα που θα θέλαμε να μας απαντήσουν οι ειδικοί επιστήμονες, από τους χιλιάδες ειδικούς που διαθέτει η χώρα, είναι με ποιες ποσότητες λυμάτων εμπλουτίζεται  σήμερα ο υδροφόρος ορίζοντας στις διάφορες περιοχές της Ελλάδος, λόγω του επικρατούντος συστήματος των βόθρων και ποιες ποσότητες διοχετεύονται χωρίς αξιοποίηση μέχρι σήμερα στη θάλασσα.
 
Για το θέμα της αξιοποίησης των επεξεργασμένων λυμάτων προτείνουμε στους ενδιαφερομένους να διαβάσουν την ανάρτησή μας https://simpleandclear.blogspot.com/2024/05/blog-post_8.html
 
 ΥΓ: Για να αντιληφθεί κανείς την ταχύτητα λειτουργίας της κυβέρνησης προτείνουμε να διαβάστε την ανάρτηση …
 

28 Δεκεμβρίου 2020

ΥΠΕΝ: Εγκρίθηκε το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Λυμάτων για 269 οικισμούς σε όλη τη χώρα …

 Ενώ υπάρχουν πολλές άλλες αναρτήσεις στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά σχετικά με το θέμα των λυμάτων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου