27 Σεπτεμβρίου 2024

Φτωχοπρόδρομοι με μεγαλοϊδεατικές απόψεις και συμπεριφορές, αλλά ουσία μηδέν …

Η είδηση:

Επιστρέφοντας από τη Λέρο, ο κ. Δένδιας έκανε στάση και στη νησίδα Κίναρο, όπου συναντήθηκε με τη μοναδική κάτοικο του νησιού, Ειρήνη Κατσοτούρχη. Είναι ωστόσο, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον ότι ο κ. Δένδιας αυτή την εβδομάδα το μήνυμα περί θαλασσίων ζωνών και εθνικής κυριαρχίας το έστειλε δύο φορές από διαφορετικά νησιά (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 27.09.2024 • 07:47).

Θίασος επί σκηνής. Ουσία μηδέν και αυτό παρά το γεγονός ότι ο κ, Δένδιας είναι από τους πλέον σοβαρούς και ικανούς υπουργούς του κυβερνητικού ουλαμού που τώρα τελευταία παραπαίει, 

Έχουμε ασχοληθεί με τη Κίναρο και τη μοναδική αυτή Ελληνίδα ακρίτισα που ζει μόνη και έρημη με τα ζώα της και οι αρμόδιοι τη θυμούνται πρωτίστως όταν πρόκειται να αυτοπροβληθούν. Διαβάστε τι λέγαμε πριν χρόνια https://simpleandclear.blogspot.com/2020/12/blog-post_24.html. 

Αλλά το πολιτικό κατεστημένο δεν είναι για τέτοια μεγαλεπήβολα σχέδια. Θέλουν και αναλίσκονται μονον σε καυγάδες στα ΜΜΕ και να κατατροπώσουν τους αγαπημένους κατά τα  άλλα κομματικούς αντίπαλους. Με την Κίναρο θα ασχολούνται τώρα;.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου