27 Δεκεμβρίου 2008

Δημοσιογράφοι αποκλειστικά εκπαιδευμένοι στις κακές ειδήσεις …

Ανοίγουμε ραδιόφωνο και τηλεόραση και μαυρίζει η καρδία μας από τις κακές ειδήσεις και τις αρνητικές επιπτώσεις κάθε δραστηριότης ανά τον κόσμο.


Μάλιστα έχω πολλές φορές την εντύπωση ότι ο δημοσιογράφοι είναι χαιρέκακοι, αγράμματοι, επίμονοι στην επανάληψη κακών ειδήσεων, αναμασητές σχολίων κυρίως άλλων (προφανώς ελέω Ίντερνετ και Παγκοσμίου Ιστού), και έχοντας μόνο ενδιαφέρον την αυτοπροβολή τους και την καθιέρωσή τους.


Η ζωή δεν είναι όμως έτσι. Έχει πολύ καλές περιόδους, ευχάριστες ειδήσεις, επιτεύγματα, καινοτομίες, πολιτισμό, κοινωνική ζωή, θετικές εξάρσεις, αλτρουισμό, παιδιά και αθωότητα, θαυμάσιο περιβάλλον και θαύματα της φύσεως και άλλα πολλά.


Ασφαλώς έχει και σκοτεινές και μελανές εκφάνσεις και αποτελέσματα για τα οποία δεν μπορεί να είμαστε υπερήφανοι ή τουλάχιστον ικανοποιημένοι.


Ένα μεγάλο μέρος της έντασης της τωρινής κρίσεως που βιώνει η Ελλάδα οφείλεται στην ανερμάτιστη και αλόγιστη συμπεριφορά των δημοσιογράφων και των πατρώνων τους. Πρέπει να τους μαντρώσουμε!


Κύριοι και κυρίες καλοντυμένοι και παρφουμαρισμένοι λυπηθείτε μας και αφήστε μας να ζήσουμε τη ζωή μας, όπως τη θέλουμε και την ονειρευόμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου