5 Μαρτίου 2011

Να μην πληρώνουμε χωρίς λόγο κόστος ανάπτυξης …


Προσπαθούν οι δυστυχείς (;) κυβερνώντες να αναπτύξουν εφαρμογές τηλεματικής σε τομείς όπου κυριαρχούν τα μαύρα χρήματα, η συναλλαγή και η αδιαφάνεια – φάρμακα, δαπάνες νοσοκομείων, απασχολούμενοι, φορολογικά στοιχεία, ιδιοκτησίες κλπ., κλπ.

Αλλά δεν υπάρχουν φαίνεται ούτε έντιμοι παράγοντες, ούτε κατάλληλοι μηχανισμοί. Και έτσι αρχίζουν πάλι από την αρχή, όπως τα παλιά καλά χρόνια της άπειρης ρεμούλας και της σπατάλης χωρίς αντίκρισμα.

Και τώρα πάλι οι κινήσεις της κυβέρνησης χωρίς αποτελέσματα. ¨Όπως ακριβώς τα χρυσά χρόνια.

Κύριοι αρμόδιοι και κυρίως κ. πρωθυπουργέ. Ζητήστε συνδρομή από τους ευρωπαίους ομόλογους μας. Ζητείστε να σας δώσουν τα δικά τους συστήματα που έχουν πολλά χρόνια λειτουργίας και είναι αξιόπιστα.

Τα έχουμε ξαναπεί στις 4 Μαίου 2010, http://simpleandclear.blogspot.com/2010/05/blog-post_04.html.

Είμαι σίγουρος ότι θα σας τα δώσουν δωρεάν. Και ζητήστε από πλέον τεχνική υποστήριξη. Θα σας την δώσουν και αυτή δωρεάν και ευχαρίστως.

Έτσι σε 6 μήνες θα έχετε θέσει σε λειτουργία αξιόπιστα και δοκιμασμένα τηλεματικά συστήματα. Και όλοι θα είναι ικανοποιημένοι.
Σας τα λέμε από την πρώτη ημέρα που αναλάβατε, αλλά εσείς κωφεύετε. Από άγνοια το απλούστερο, έως ηθελημένη τακτική υπέρ των παρανόμων και των κυκλωμάτων που λυμαίνονται το τόπο.

Δεν είστε πια αθώοι. Δίνεται τη εικόνα ότι εργάζεστε για την εξαφάνιση της χώρας και του λαού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου