6 Μαρτίου 2011

Ο κ. Πάγκαλος στην ΝΕΤ …


Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στη ΝΕΤ ο κ. αντιπρόεδρος και απάντησε επί μακρόν στις μάλλον γνωστές ερωτήσεις των δύο «δημοσιογράφων» που κάνουν την πρωινή εκπομπή ΣΚ (εμένα πάντως με παραπέμπει σε κάτι που κανείς δεν θέλει να σκέπτεται).

Η παρουσία του κ. αντιπροέδρου ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και έδειξε άνθρωπο καταρτισμένο, πολύ καλά πληροφορημένο και με σοβαρή άποψη σε όλα τα θέματα στα οποία κλήθηκε να απαντήσει. Ωστόσο δεν μας είπε τίποτε καινούργιο και δεν μας έπεισε ότι η κυβέρνηση διαθέτει μια ισχυρή ομάδα και έχει σοβαρό πρόγραμμα.

Οι «δημοσιογράφοι» μας φάνηκαν χαμηλού επιπέδου και ετερόφωτοι. Δεν γνωρίζουμε τις αμοιβές τους και την αξιολόγησή τους, προκειμένου να ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους συνεντεύξεις.

Απορούμε ωστόσο γιατί τα στελέχη της κυβερνήσεως δεν εμφανίζονται συχνότερα, προκειμένου να δίνουν απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα των πολιτών και να δικαιολογούν τις αποφάσεις τους.

Επίσης γιατί δεν υπάρχουν στις ηλεκτρονικές πύλες όλων των φορέων απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που ανακύπτουν από την άσκηση πολιτικής και των εφαρμοζόμενων στρατηγικών και τακτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου