1 Σεπτεμβρίου 2013

«Όχι» πρυτάνεων στη διαθεσιμότητα - Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη …

«... Την απόφαση να προσφύγουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να αποτρέψουν τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων έλαβαν οι πρυτάνεις στην 73η σύνοδό τους που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα.

Μάλιστα έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να μην απαντήσουν στο έγγραφο του υπουργείου Παιδείας με το οποίο καλούνται να υποδείξουν κάποιες κατηγορίες εργαζομένων που θα μπορούσαν να τεθούν σε διαθεσιμότητα.

«Κάθε είδους διαθεσιμότητα διοικητικού προσωπικού των ΑΕΙ διακυβεύει τη δυνατότητα λειτουργίας τους, στοχεύοντας έναν από τους πλέον ανταγωνιστικούς και παραγωγικούς θεσμούς της εθνικής ανάπτυξης, το Δημόσιο Πανεπιστήμιο», τονίζουν οι πρυτάνεις» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013).

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι οι κκ. πρυτάνεις είναι ανίκανοι να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των καιρών και να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάκαμψη της χώρας και του λαού της.

Τα μόνα που τους ενδιαφέρουν είναι τα κεκτημένα, η ησυχία τους, τα φέουδά τους, ο νεποτισμός, η αφαίμαξη των πάσης φύσεως πόρων των ιδρυμάτων για ίδια οφέλη και ο σκοταδισμός.

Να τους χαιρόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου