28 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε Περιφερειάρχης Αττικής η Ρένα Δούρου …

Παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής, υπό τη νέα Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, στο κλειστό Γυμναστήριο της Δροσόπουλης στα Άνω Λιόσια. Η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μιλάει (;) στην τελετή ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβουλίου.

«… Δημοκρατικά και συλλογικά ξεκινάμε να γράψουμε όχι ένα κεφάλαιο αλλά ένα νέο βιβλίο στην Περιφέρεια με επίκεντρο τον πολίτη και το περιβάλλον, δήλωσε η νέα Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. 

Όπως είπε, από δω και στο εξής οι πολίτες θα έχουν τον πρώτο λόγο στην Περιφέρεια Αττικής …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 19:48, UPD:21:02).

Δεν μας άρεσε η όλη τελετή και αυτά που είδαμε.

Περιμέναμε ότι η κα Δούρου θα απευθύνονταν σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας, αλλά αυτή επέλεξε κομματικό ακροατήριο και υποστηριχτές και πολιτικοποίηση της τελετής, με τους εναγκαλισμούς της με τις κκ. καθαρίστριες.

Προτείνουμε στη κα Δούρου, ως νεοεισερχομένη τον πολιτικό στίβο να διαβάσει την πρότασή  μας στο http://simpleandclear.blogspot.gr/2007/10/blog-post_1066.html.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την απειρία της και τον ενθουσιασμό της, θα περιοριστούμε σε αυτά τα ολίγα και θα της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο της προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου