29 Αυγούστου 2014

Το άλας της ελληνικής γης …

Η Ελλάδα παράγει εξιαρετικό θαλασσινό αλάτι.

Είναι και αυτό ένα από τα πολλά ελληνικά προϊόντα που λες και βαριούνται όσοι το παράγουν και το ίσως και να το περιφρονούν.

Εύκολα καταλήγει κανείς σε αυτό το συμπέρασμα οπό τα δοχεία εντός των οποίων πωλείται στην Ελλάδα. Πλαστικά άχαρα, σχεδόν ίδια, χωρίς αισθητική, χωρίς σήμανση του σημείου παραγωγής, με σχετικά φτωχές πληροφορίες για την αξία του και τα χαρακτηριστικά του.

 Έτσι αγαπητοί παραγωγοί δεν κατακτώνται οι ευρωπαϊκές και οι παγκόσμιες αγορές.

Μας κάνει δε μεγάλη εντύπωση γιατί παλιότερα υπήρχαν και συσκευασίες ήταν κομψές και ευχάριστες, αλλά αντικαταστάθηκαν από τα άχαρα πλαστική δοχεία.

Θα στείλουμε το σημείωμα αυτό στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα και ίσως μας ακούσουν και δραστηριοποιηθούν κατάλληλα.

ΥΓ: Πρόσφατα στη αγορά κυκλοφορεί αλάτι Ιμαλαίων, σε κομψά γυάλινα βαζάκια. Και προφανώς πουλάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου