4 Ιανουαρίου 2015

Βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τον Χρ. Ξηρό …

«… Βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλαν οι Εισαγγελείς στον βαρυποινίτη Χριστόδουλο Ξηρό , για τον οπλισμό που βρήκαν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο σπίτι που διέμενε στην Ανάβυσσο. «Η χώρα μας τελεί υπό ξένη κατοχή και θεωρώ υποχρέωση μου την αντίσταση» δήλωσε ο ίδιος.
  
Ο κ. Ξηρός θα μεταχθεί εκ νέου αύριο στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί έπειτα από την προθεσμία που του έδωσε ο 11ος  Τακτικός Ανακριτής, που ανέλαβε την δικογραφία …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:22:18, Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 19:48).

Τι να πει κανείς.  Αν και έχουμε παλιότερα επισημάνει το πρόβλημα – βλέπετε  http://simpleandclear.blogspot.gr/2012/08/blog-post_493.html .

Πρέπει οι αρμόδιοι να εξηγήσουν γιατί πρέπει να κινητοποιούνται δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί και δεκάδες άλλοι ακροβολισμένοι, προκειμένου να μετάγεται ο επικινδυνότατος κακοποιός και τρομοκράτης Ξηρός στο γραφείο του κ. εισαγγελέα, για να ανακριθεί, να απολογηθεί και να ασκηθούν διώξεις.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. εισαγγελέας είναι μοναδικός και πρέπει  να νοιώθει σπουδαίος και αναντικατάστατος. Αλλά η οπερέτα της μεταγωγής των κακοποιών στο γραφείο του εισαγγελέα με πολλές πιθανότητες απόδρασης ή τέλεσης άλλων εγκλημάτων από συνεργούς, ομοϊδεάτες, πλακατζήδες ή ανθρώπους που θέλουν να γελοιοποιήσουν δικαιοσύνη, αστυνομία και το σύστημα πρέπει να σταματήσει.

Αν κάνουμε λάθος να μας το υποδείξουν οι κκ. αρμόδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου