5 Ιανουαρίου 2015

Ασυδοσία, ανυπαρξία, ανοχή, αδοαφορία, ανικανότητα, τεμπελιά και άλλα πολλά …

Με αφορμή την είδηση: «Φωτιά ξέσπασε πριν από περίπου μία ώρα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Σωκράτους 71 στην Αθήνα.
  
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα». (NAYTEMPORIKH, UPD:07:04, Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 07:03).

διαπιστώνουμε για μια ακόμα φορά ότι όλα έχουν αφεθεί στη τύχη τους, επικρατεί το απόλυτο χάος και κανείς δεν κάνει το έργο για το οποίο πληρώνεται.

Η χώρα όλη στον αυτόματο πιλότο και εκτεθειμένη στους κακοποιούς, τους παράνομους, τους αλήτες, τους αναρχικούς, τους εγκληματίες εγχώριους και εισαγωγής, και όλους τους φιλήσυχους και αόρατους πολίτες που λεηλατούν ότι διαπιστώνουν ότι δεν φυλάσσεται και ότι έχει ξεμείνει μακριά από το ενδιαφέρον των αρχών, των πολιτών, των γειτόνων, των περαστικών.

Υπάρχει πρόβλημα, έντονο πρόβλημα κοινωνικής συμπεριφοράς στην χώρα που λέγεται Ελλάς.

Οι πολίτες δεν θέλουν να μπλέξουν, η αστυνομία αδιαφορεί ή κινείται επιλεκτικώς και όποτε αποφασίσει αύτη, η δικαιοσύνη τυφλή, κουφή, μουγκή, αδιάφορη ακόμα και τις διεθνείς αιτιάσεις εναντίον της, προσανατολισμένη μόνον στα ίδια συμφέροντα και στις επιλεκτικές φιλίες και αγάπες.

Και η χώρα λεηλατείται συστηματικά και βανδαλίζεται όποτε γουστάρουν οι νέοι επικυρίαρχοι με καθοδηγητές τα αριστερά απολειφάδια περασμένων εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου