8 Νοεμβρίου 2015

Ξεφτίλα, χαμέρπεια και εθνική προσβολή …

ΣτΕ: Παύση 6 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών στη γενική πρόξενο στη Γενεύη
 
Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκανε μερικά δεκτή την προσφυγή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, ο οποίος ζητούσε να ακυρωθεί η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία απαλλάχθηκε η γενική πρόξενος μας στη Γενεύη την περίοδο 2001-2005, από σειρά παρατυπιών, αναφορικά με τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 8 Νοεμβρίου 2015).

Η ξεφτίλα δεν περιγράφεται. Όλοι οι αρμόδιοι αποδεικνύονται ακατάλληλοι.

Το πειθαρχικό συμβούλια του ΥΠΕΞ πρέπει να λογοδοτήσει για ανικανότητα, προσβολή του όρκου των υπαλλήλων, παράβαση καθήκοντος και εγκληματικές συμπεριφορές.

Το όνομα της κας αυτής πρέπει αμέσως να δημοσιοποιηθεί και να απολυθεί χωρίς χρονοτριβή. Επίσης πρέπει να αποζημιώσει το Ελληνικό δημόσιο για όλες τις άχρηστες δαπάνες και την προσβολή που του έκανε.

Πρέπει να ελεγχθούν όλοι οι αρμόδιοι για την επί 10 και πλέον χρόνια ασυλία της κας και την ηθική ζημιά που έκανε στη χώρα.

Τελικά αποδεικνύεται ότι έχουν εμφιλοχωρήσει στο δημόσιο και σε σημαντικές υπηρεσίες κάθε καρυδιάς καρύδι και άρα αποδεικνύεται ότι είναι μπέστε σκύλοι αλέστε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου