29 Αυγούστου 2016

Γ. Πιτσίλης: Η φορολογική διοίκηση είναι παρούσα …

Η φορολογική διοίκηση είναι παρούσα, τονίζει ο γενικός γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσίλης, σε συνέντευξή του στο αθηναϊκό - μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων


INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Για πρώτη φορά εφαρμόστηκε με συνέπεια το πλαίσιο των διατάξεων για την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων» επισημαίνει, αναφερόμενος στους εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται για την αντιμετώπιση της φορολογικής και ασφαλιστικής παραβατικότητας.

«Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόστηκε με τέτοια έκταση και με τέτοια διασπορά και με στόχευση τις σημαντικές υποθέσεις φοροδιαφυγής και όχι τα μικροποσά» συνεχίζει στο ίδιο ύφος.

«Είμαστε εδώ και δεν θα αφήνουμε τα πράγματα να γίνονται, όπως γίνονταν» υπογραμμίζει, χαιρετίζοντας τη συνεργασία των διωκτικών και ελεγκτικών αρχών. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:12:55, Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 12:52).


Μπράβο κ. Πιτσίλη μας. Έτσι σε θέλουμε σοβαρό και αποτελεσματικό.

Αλλά μάλλον είστε εκτός στόχων και θα αργήσετε πολύ να δώσετε σημαντικά δείγματα αποτελεσματικότητας.

Μήπως οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πρέπει να γενικευθούν άμεσα και χωρίς εξαιρέσεις; Μήπως οι ταμειακές μηχανές των ευφάνταστων συμπολιτών μας ελευθέρων επαγγελματιών πρέπει να συνδεθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση με το άτακτο ΤΑΞΙΣ;

Προτείνουμε ένα διαβάσετε και εσείς ορισμένες προτάσεις μας που μπορούν να συμβάλλουν χωρίς κόστος στη καλύτερη λειτουργία των χώρας.
http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/02/blog-post_95.html
http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου