1 Φεβρουαρίου 2018

Κυπριακές εκλογές: Επικράτηση Αναστασιάδη στο δεύτερο debate …


… Τελικά όμως ο Νίκος Αναστασιάδης έφερε στα μέτρα του και τη συζήτηση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, που ήταν και το ζητούμενο. Μάλιστα για να παραμείνουμε στο γαλλικό τυπικό, να πούμε ότι Αναστασιάδης έκανε αυτό ακριβώς που είχε πει κάποτε ο Ναπολέων Βοναπάρτης: Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΣΜΟΣ 31.01.2018 : 23:21).

Το άρθρο περιγράφει πολύ καλά αυτά που είδαμε χθες βράδυ στην Κυπριακή τηλεόραση. Αν και έχουν βάλει και αρκετή δημοσιογραφική σάλτσα.

Περιμέναμε από το κ. Μαλά να μιλήσει για το μέλλον και είδαμε ακόμα έναν συριζαίο – προϊόν και αυτός του καπιταλιστικού συστήματος - χωρίς ουσία, επιχειρήματα και σχέδια για το μέλλον και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κυπριακή κοινωνία στο σύνολό της.

Δε γνωρίζει κανείς ποιες θα είναι οι αποφάσεις του Κυπριακού Ελληνικού λαού για το ποιον θα επιλέξει ως πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ας περιμένουμε λοιπόν.

Θέλουμε όμως να επισημάνουμε τη στάση και των δυο υποψηφίων, τους εν γένει καλούς τους τρόπους και το τρόπο με τον οποίο διεξήγαγαν το διάλογο. Έδωσαν και πάλι μαθήματα καλής συμπεριφοράς στου άγριους, έντονα κομματιζομενους  και αποτρόπαιους εν τέλει Έλληνες πολιτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου