25 Απριλίου 2021

Η κα Άνγκελα Μέρκελ αποχωρεί οσονούπω …

 Αν θέλει να κάνει κάτι σημαντικό για την υστεροφημία της, της προτείνουμε να επισκεφτεί άμεσα το Καστελόριζο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, να διανυκτερεύσει εκεί και να συνομιλήσει με τους κατοίκους. 

Στο ταξίδι προτείνουμε να πάρει μαζί της και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Σαρλ Μισέλ, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον θρυλικό Ζοζέπ  Μπορέλ, Ύπατο Εκπρόσωπο της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας. Μακάρι να συνοδεύονται από τους πολυάριθμους συμβούλους και συνεργάτες τους, μπας και δει άσπρη μέρα και η οικονομία του νησιού.

 

Η Ελληνική πλευρά μπορεί να τους διαβεβαιώσει ότι θα υπάρχουν καρέκλες για όλους - τους επισήμους πρωτίστως -  και θα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο φιλοξενίας του ακριτικού Καστελορίζου.

 

Έχουμε ξανακάνει την πρόταση αυτή στη κυβέρνηση (βλέπετε https://simpleandclear.blogspot.com/2020/07/blog-post_28.html), αλλά δε βαριέσαι.

 

Χωρίς παρεξήγηση το θέμα δεν είναι να λάβουμε απάντηση. Θέλουμε απλά να το κάνει η κυβέρνηση και μάλιστα να το ζητήσει μετ΄ επιτάσεως. Η παράλογη καθημερινή ενασχόληση των τούρκων αξιωματούχων με την Ελλάδα και οι προκλητικές, επιθετικές, υποτιμητικές και εμπρηστικές δηλώσεις τους, υποδεικνύουν την αναγκη των επισκέψεων αυτών.

 

Λογικά αν κρίνουμε από τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά της κας Ανγκέλας και του Γερμανικού συστήματος, κάτι τέτοιο δεν θα υλοποιηθεί ΠΟΤΕ. Ο λόγος βέβαια για να μην κακοκαρδίσουν τους τους αγαπημένους τους, τις φιλοδοξίες τους και τα συμφέροντά τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου