6 Ιουνίου 2022

Σακελλαροπούλου: Ανακηρύχθηκε επίτιμη διδάκτορας του τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου …

Μεγαλεία. 

Πριν ασχοληθούμε με τα έργα και τις ημέρες της κας πρόεδρου για να σώσει το Περιβάλλον, θα πούμε ότι η ιστορία των τιμητικών διακρίσεων των εκάστοτε προέδρων είναι πλέον γελοία υπόθεση.

 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την εκλογή στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.  Προς τι λοιπόν οι παράλογες επί πλέον τιμητικές διακρίσεις; Δεν αντιλαμβάνονται ότι απλά γελοιοποιούνται και καταντούν περίγελως; Προφανώς όχι!

 

Διαβάσαμε το τι είπε η κα πρόεδρος για τα περιβαλλοντικά κατορθώματά της. Ωραία λόγια, που ίσως συγκινούν πολλούς και ίσως να ακούγονται ευχάριστα από τους νέους (άγνωστο αν και πόσοι παρευρέθησαν). Διαβάστε το τι είπε όπως γράφτηκε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.   

 Άντε και καθηγήτρια σε λίγο…


Επισημάνουμε ότι η κα πρόεδρος μετείχε στη σύνθεση του δικαστηρίου του ΣτΕ που αποφάνθηκε ότι καλώς ο Ερασίνος ποταμός θα πρέπει να μετατραπεί σε αγωγό ομβρίων. Γιατί έτσι θα προστατευτούν είπαν άνθρωποι και υποδομές από μεγάλες πλημμύρες. Αλλά δυστυχώς στην περιοχή δεν υπάρχουν ούτε άνθρωποι προς προστασία ούτε υποδομές. Μόνον κάποιες διάσπαρτες αυθαίρετες οικοδομές και λογικά φθίνουσες καλλιέργειες. Το ιστορικό των κατορθωμάτων στο Ημερολόγιο ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος https://attikoparko.blogspot.com/ . 

 

Κυρία πρόεδρος πρέπει να είστε πολύ προσεκτική με το τι κάνετε και το τι λέτε. Οι πολίτες απαιτούν συνέπεια λόγων και έργων.

 

ΥΓ: Δεν θα επεκταθούμε για ευνόητους λόγους. Αλλά η απογοήτευσή μας είναι πλήρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου