7 Ιουνίου 2024

Ρόδος: Έβαλαν «λουκέτο» στο μπιτς μπαρ με τα θαλάσσια κρεβάτια …

Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται η νέα νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να ζητήσει δικαστικά την αναστολή της σφράγισης, παρά μόνο την ακύρωσή της από το τοπικό Εφετείο

Φωτογραφίες: kathimerini.gr

Σφραγίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί ο παραλιακός χώρος του beach bar Santa Marina στην Αγία Μαρίνα της Ρόδου. Κλιμάκιο υπαλλήλων της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου, με τη συνδρομή της ΑΑΔΕ και της Αστυνομίας, απέκλεισαν την ακτή και… τα θαλάσσια κρεβάτια, δίνοντας προθεσμία στον ιδιώτη 48 ωρών για να τα απομακρύνει.


Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται η νέα νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να ζητήσει δικαστικά την αναστολή της σφράγισης, παρά μόνο την ακύρωσή της από το τοπικό Εφετείο.

Ρόδος: Εκ νέου σφράγιση για το μπιτς μπαρ

Η υπόθεση του Santa Marina είχε γίνει ευρύτερα γνωστή από πέρυσι, με αφορμή την (προφανώς παράνομη) τοποθέτηση κρεβατιών μέσα στη θάλασσα. Τα κρεβάτια και άλλες παράνομες κατασκευές είχαν απομακρυνθεί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, πριν από λίγες ημέρες όμως ο επιχειρηματίας τα επανατοποθέτησε και ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε άμεσα από πολίτες στο MyCoast και την Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσου και πραγματοποιήθηκε αυτοψία, στην οποία επιβεβαιώθηκαν τα καταγγελλόμενα (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 07.06.2024 • 08:58).

Ποιος άραγε εμπιστεύεται το κράτος, τη δημόσια διοίκηση, τα εντεταλμένα όργανα.

Μόνον αν απειληθεί υπουργός ή ανώτερος με φυλακή υπάρχει κάποια ελπίδα να γίνει κάτι σοβαρό σε αυτή τη χώρα.

Όλοι είμαστε σίγουροι, μετά την κορδέλα – το μόνο που ξέρουν να κάνουν τα όργανα – συσκέπτονται όλοι πως θα αντιμετωπίσουν το Νόμο και πως θα τον εξουδετερώσουν.

Λογικά όπως και πέρσι, όπως δείχνει η τρίτη φωτογραφία τίποτε δεν έγινε και όλοι βολευτήκαν.

Τώρα θα αποδειχθεί πως δουλεύει το γκουβέρνο.

Ως τότε, ξαπλώστε αναπαυτικά δίπλα στο νερό και πιείτε το φραπεδάκι σας, ονειρεύομενοι τον παράδεισο που λέγεται Ελλάς …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου