19 Ιουλίου 2024

Τα αισθήματα των πολιτών… λόγω των έργων και των ημερών της κραταιάς κυβερνητικής διακυβέρνησης …

Κάθε μέρα αποκαλύπτονται τρύπες στη διακυβέρνηση που μοιάζει πλέον με παλιά γραβιέρα Κρήτης. Παντού κυκλώματα παρανομίας, μαφιόζοι και μαφιόζικες πρακτικές, κυβερνητικά γραφεία άντρα παρανομιών, κυκλώματα εκβιασμών, προστασίας και χρηματισμού ως κανόνας πλέον, κυκλώματα παράκαμψης των Νόμων, αστυνομία που δρα μόνον εκ των υστέρων, δικαιοσύνη που καθεύδει και νοιάζεται μόνον για τα μισθολογικά της και τα κουτσομπολιά, ….
 
Καθημερινώς εξαγγελίες για πάταξη της διαφθοράς, αυστηρή εφαρμογή των νόμων (αλλά από ποιους;), νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες, υποσχέσεις για καλλίτερες ημέρες που βρίσκονται όμως παρασάγγας μακριά ….
 
Και τι διαπιστώνεται; Ότι βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο, οι παρανομίες έχουν επικρατήσει και οι καθημερινές σχεδόν δημοσιογραφικές αποκαλύψεις (ελεγχόμενες και αυτές) δεν προσφέρουν τίποτε περισσότερο από μεγαλύτερη αγανάκτηση, φόβο, απόσυρση από τα δημόσια πράγματα, οίκτο και αποστροφή για το πολιτικό σύστημα, εξαφάνιση σχεδόν της εμπιστοσύνης προς όλους και όλα. Οι πολίτες μόνοι και έρημοι σαν τη καλαμιά στον κάμπο, αγωνίζονται να πάνε μπροστά και να αναθρέψουν τα παιδιά τους όσο καλλίτερα μπορούν, κάτι που γίνεται καθημερινώς δυσκολότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου