Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Να τεθούν κριτήρια αξιολόγησης υπουργών …

Οι υπουργοί κάνουν ότι θέλουν. Έχουν δική τους συνήθως πολιτική και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Είδατε τι επιδόματα είχαν δώσει οι άθλιοι αυτοί ηγετίσκοι.

Ο καημένος ο πρωθυπουργός αν τους εγκαλέσει μπορεί να προκαλέσουν κυβερνητική κρίση και έτσι κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει. Αναρωτιόμαστε αν μιλάνε καθόλου μεταξύ τους.

Παράδειγμα οι κυρίες της κυβέρνησης με πρώτη την κα Λούκα μας! Σκέτη καταστροφή και καθυστέρηση.

Οι μόνοι που μπορούν να ελέγξουν τους κυρίους αυτούς είναι οι πολίτες. Αν υπήρχε βέβαια και η συνδρομή της πληροφορικής, τότε είναι σίγουρο ότι θα ελάμβαναν σοβαρά υπόψη τους τις ενστάσεις, τα σχόλια, τις κρίσεις, τις υποδείξεις των πολιτών, αλλά και τον χλευασμό τους.

Παράδειγμα: Ο κομψευόμενος κ. Αβραμόπουλος θα πρέπει να δικαστεί για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με την ανακήρυξη σε διευθυντές ιατρών (βλέπετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 14 Αυγούστου 2010), χωρίς αξιολόγηση και μόνον με δική του απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου