Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Πληρώνουμε ως υποζύγια, αλλά να μαθαίνουμε και που πάνε τα χρήματά μας …


Τουλάχιστον οι νομιμόφρονες πολίτες υπομένουμε γογγύζοντας βέβαια, τους φόρους και τις περικοπές κάθε δυνατότητας που μας απέμεινε, με την εντύπωση ότι τουλάχιστον οι Ευρωπαίοι ξέρουν τι κάνουν για το καλό μας. Τους δικούς μας άθλιους αφήστε τους. Είναι απλώς άχρηστοι, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνοι. .

Τελευταία βέβαια μας έχουν ζώσει τα φίδια, αλλά είναι και εμφανές πλέον ότι δεν οδηγούμαστε πουθενά.

Λάθη επί λαθών. Ανυπαρξία οποιουδήποτε προγράμματος. Κυβέρνηση αυτοσχεδιάζοντας. Σύστημα ακέραιο και κλεπτοκρατικό. Δημόσια τάξη που ευνοεί τον κάθε είδους εγκληματία. Δομές απείραχτες. Πανεπιστήμια κλειστά και σχολεία που το μόνο που ξέρουν καλά είναι  οι καταλήψεις. Αντιπολίτευση οπερέτα, αλλά λαϊκίστικη και άρα επικίνδυνη. Αριστεροί που ονειρεύονται και εργάζονται σκληρά για τον νικηφόρο δεύτερο γύρο. Φοροφυγάδες που συνεχίζουν να κάνουν πάρτι. Δικαιοσύνη που κλαίει και οδύρεται για τα αποτελέσματα της δικής της λειτουργίας. Ο εκσυγχρονισμός και η ανάκαμψη όνειρο θερινής νυκτός. Πνευματικός κόσμος σε μόνιμη απουσία και εν αναμονή της ανάστασης. Και άλλα τραγικά και απογοητευτικά.

Ιδού εν τάχει η εικόνα του ΠΑΣΟΚικού εκσυγχρονισμού τα δύο τελευταία χρόνια.

Και προοπτικές; Καμιά.

Απαιτούμε πρώτα από όλα από την Τρόικα, μετά από της Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ενώσεως αλλά και τους ευρωπαίους ηγέτες να αναγκάσουν τους έλληνες πολιτικούς να δημοσιεύουν καθημερνώς στοιχεία της κατάστασης της ελληνικής Οικονομίας και τη διάθεση των πόρων.

Η οπερέτα της «διαύγειας» έλαβε τέλος και δεν είναι ούτε αξιόπιστη ούτε ειλικρινής, ούτε πραγματική. Είναι απλά κοροϊδία και όταν ζητούνται στοιχεία ή επισημαίνονται παρανομίες οι άθλιοι απλώς χλευάζουν και δεν απαντούν.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου