Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Μπράβο στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα για το νεορεαλισμό που επιδεικνύει πρόσφατα, αλλά θα είναι άθλος αν βάλει και τους υπουργούς του να δουλέψουν …

Μας ανακούφισε η επιτυχής έκβαση της συναντήσεως  Μέρκελ - Τσίπρα στο Βερολίνο.

Το μεγαλύτερο ηθικό δίδαγμα είναι ότι είναι καλύτερα να συζητάς και να συναναστρέφεσαι τους ανθρώπους, παρά να τους πολεμάς και μάλιστα από μακρυά.

Ωστόσο το μείζον θέμα για την Ελλάδα είναι το τεμπελίκι των υπουργών και των άλλων αρμοδίων και υπευθύνων και η αδυναμία κατανόησης του ρόλου και των υποχρεώσεών τους και η εμφανής πλέον ακαταλληλότητα έως ανικανότητα.

Θα είναι πραγματικά άθλος αν ο πρωθυπουργός κ. Τσιπρας βάλει όλους αυτούς να δουλέψουν σοβαρά, να σταματήσουν τις παρελάσεις από τα κανάλια τις τιβί και των ραδιοφώνων και να κατανοήσουν ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι γειτονιά και αραλίκι, αλλά καλά επεξεργασμένα προγράμματα και σχέδια και δύσκολες αποφάσεις, που θα διαμορφώσουν το Ευρωπαϊκό πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου