Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Γ. Δραγασάκης: Η συμφωνία του Eurogroup δεν αντανακλάται στις αντιδράσεις της ΕΚΤ …

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, το μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας έχει αλλάξει. «Ό,τι συμβαίνει στη χώρα θα γίνεται με απόφαση της κυβέρνησης» ανέφερε και υπογράμμισε ότι «το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων θα είναι δικό μας, θα έχει τη σφραγίδα της ελληνικής κυβέρνησης»
 (φωτ. αρχείου)
H συμφωνία του Eurogroup δεν αντανακλάται πλήρως στις αντιδράσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος τόνισε πως η επoχή των μνημονίων έχει τελειώσει και υπογράμμισε ότι η επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης θα είναι η αποτυχία των κυβερνήσεων που εγκλωβίστηκαν στις πολιτικές των μνημονίων.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, και αναφερόμενος στη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup είπε ότι αν και δύσκολη στην επίτευξή της υπήρξε και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματά της.
(ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:22:57, Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 20:45).

Για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε ότι σχεδόν κανείς στη κυβέρνηση δεν εργάζεται για την αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας, αλλά όσοι ίσως ασχολούνται τα βάζουν με τους δανειστές μας και δεν κάνουν τίποτε για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οικονομικής κατάστασης της χώρας και των πολιτών.

Η τακτική της κυβέρνησης δεν είναι πλέον κατανοητή, παρά μόνο ως στρατηγική ενσυνείδητης προώθησης της χώρας σε χρεωκοπία, για άγνωστους λόγους.

Κάνουμε λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου