Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Καταλήψεις τώρα και από ενστόλους …

Επιδόσεις που θα ζήλευαν σκληροπυρηνικοί συνδικαλιστές άλλων επαγγελματικών κλάδων κατέγραψαν, χθες, στο κέντρο της Αθήνας 1.000 εποχικοί πυροσβέστες πενταετούς θητείας και εκπρόσωποι των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας. Οι πρώτοι, έπειτα από περιοδεία σε κυβερνητικά κτίρια και το Μέγαρο Μαξίμου, «εκστράτευσαν» κατά του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Ορμάτε λιοντάρια …
Οι εποχικοί πυροσβέστες, στη θέα διμοιρίας των ΜΑΤ, που είχε πάρει εντολή να αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου Διοικητικής Aνασυγκρότησης, εξαγριώθηκαν. Σήκωσαν τα ρολά ασφαλείας στην πρόσοψη του κτιρίου και σπάζοντας την τζαμαρία εισέβαλαν στο εσωτερικό.
κάνοντας την είσοδό του «γυαλιά καρφιά». Αίτημά τους η μονιμοποίησή τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου βάσει του οποίου προσελήφθησαν, ή αλλιώς η παράταση των συμβάσεών τους. Οι δεύτεροι στήθηκαν έξω από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, ζητώντας συνάντηση μαζί του και απειλώντας να «κατασκηνώσουν» στο σημείο επ’ αόριστον. Στη δική τους περίπτωση ζητούμενο είναι η εφαρμογή απόφασης του ΣτΕ που ορίζει την επαναφορά των μισθών τους στα επίπεδα του 2012 … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 06:42, 9 Φεβρουαρίου 2017).

Το μέγα ερώτημα είναι ποιος θα μας προστατεύσει από τους φύλακές μας; Ναι, αυτούς που προσλαμβάνονται για να μας προστατεύουν από καταστροφές;

Αυτοί είναι ικανοί όπως απέδειξαν χθες να μας τιμωρούν οικονομικά και ίσως αργότερα, αν δεν ικανοποιούνται τα αιτήματά τους να μας να εξοντώνουν κιόλας.

Έχουμε μιλήσει για το θέμα συγκεκριμένων επαγγελμάτων από το 2007  - βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2007/10/blog-post_1066.html , αλλά οι αρμόδιοι ψάχνουν για εκλογική πελατεία και όχι επίλυση ακανθωδών κοινωνικών προβλημάτων.

Και δυστυχώς την πληρώνουν οι νομοταγείς πολίτες. Συνεχώς και αδιαλείπτως.
Δημοσίευση σχολίου