Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Οι εγκληματίες αλωνίζουν ελεύθεροι …

Μάς έκανε εντύπωση το άρθρο του κ.  ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  «Για να μη «βαρέσουμε κανόνι», στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΡΕΡΙΝΗ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 12.02.2017).

Δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τα στοιχεία και τους αριθμούς που παρατίθενται.

Αντιλαμβανόμαστε όμως ότι πρόκειται για μια οδυνηρή πραγματικότητα για την οποία δουλέψαμε και δουλεύουμε όλοι συστηματικά από τη δεκαετία του 1980 μέχρι και σήμερα.

Βέβαια η ηγεσία έχει την μεγαλύτερη ευθύνη και εύκολα συμπεραίνεται ότι πρόκειται ουσιαστικά για εκ προμελέτης έγκλημα. Οι δε εγκληματίες αλωνίζουν ελεύθεροι και μας εγκαλούν, μας οικτίρουν και μας κοροϊδεύουν, ενώ εκείνοι απολαμβάνουν.

Δεν θα ησυχάσουν οι νομοταγείς Έλληνες πολίτες, αν δεν καθίσουν στο σκαμνί της δικαιοσύνης οι πρωταίτιοι και οι μάγκες που σχεδίασαν, εκτέλεσαν και υλοποιούν το κόλπο γκρόσο.
Δημοσίευση σχολίου